Izah i els Pearson presentaran els seus primers LP al festival Strenes de Girona


  • Comparteix:

La santcugatenca Izah participarà al festival Strenes el 25 d'abril / Foto: Izah

La santcugatenca Izah participarà al festival Strenes el 25 d'abril / Foto: Izah

El festival Strenes de Girona incorpora en el seu cartell els santcugatencs Ivan i Marc Narvaiz de Pearson i Izah. La cantant santcugatenca actuarà el 25 d'abril per presentar el nou disc i primer llarga durada (LP). També presentaran el seu primer LP els Pearson, que pujaran a l'escenari el 12 d'abril.

La princesa del soul, com alguns anomenen a l'Izah, presentarà el seu primer LP, que està acabant. Ho farà a la plaça de Sant Fèlix dins la nova secció 'El que vindrà', un espai del festival pensat per promocionar figures musicals emergents. L'artista santcugatenca ha explicat a Cugat.cat que l'espai on actuarà és una aposta d'Strenes per donar a conèixer nous talents encara no coneguts per al gran públic, independentment del seu estil musical.

Izah

'El que vindrà' recull un grup d'artistes, entre els quals em trobo amb el meu projecte, i també la Judit Neddermann. Aquesta és una aposta d'Strenes per la nova música i estils musicals que estan sorgint.


De la seva banda, els Pearson, amb els germans Ivan i Marc Nalvaiz, també presenten el seu primer llarga durada.

A banda de l'espai 'El que vindra', el festival musical tindrà 11 espais més, on una trentena d'artistes presentaran noves creacions. De fet, aquesta és precisament la filosofia el festival, que vol acollir els nous treballs. La 3a edició d'Strenes, que es desenvoluparà de l'11 i al 25, portarà en cartell músics com Gerard Quintana, Lax'n'Busto i Delafé y las Flores Azules, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.