La Cultural ampliarà el seu espai i es prepara per al Sant Cugat Experience


  • Comparteix:

La Cultural ampliarà el seu espai abans de l'abril / Foto: La Cultural

La Cultural ampliarà el seu espai abans de l'abril / Foto: La Cultural

L'Artistic Urban Cluster La Cultural, una associació sense ànim de lucre ubicada al carrer de Sant Esteve, ampliarà el local abans de l'abril llogant l'espai abans ocupat per l'església evangèlica de la plaça de Pep Ventura. El centre, que engegarà una campanya per captar socis, participarà en el Sant Cugat Experience amb una mostra gastronòmica, una exposició de disseny vertical i una altra d'artesania d'autor.

El centre d'art La Cultural ampliarà el seu local, situat al carrer de Sant Esteve, fusionant-se amb l'espai que fins ara ocupava l'església evangèlica de la plaça de Pep Ventura. La directora general de l'espai, Neus Santos, ha explicat a Cugat.cat que amb aquestes obres pretenen 'transmetre l'esperit de La Cultural'.

Neus Santos

El que volem és transmetre l'esperit de La Cultural: entendre l'art d'una altra manera i com s'implica amb la vida que portem, amb un concepte estètic més ampli.


La Cultural és una associació sense ànim de lucre que serveix de plataforma per donar a conèixer a artistes anònims. A més, acull xerrades i clubs literaris, entre d'altres propostes. L'espai té previst engegar una campanya de captació de nous socis per aconseguir finançament i participarà en el Sant Cugat Experience amb una mostra gastronòmica d'autor, una exposició de tapissos i una altra d'artesania d'autor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.