Els 25 anys de carrera de Sergio Dalma, concentrats al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El cantant s'ha mostrat en tot moment més que proper amb el seu públic

El cantant s'ha mostrat en tot moment més que proper amb el seu públic

El cantant Sergio Dalma ha regalat aquest dijous al Teatre-Auditori un concert proper i carregat d'energia als seus fans. Durant més d'una hora i mitja, l'artista ha fet un recorregut pels temes que han marcat els seus 25 anys dalt dels escenaris on no han faltat clàssics com 'Bailar pegados'.



Sergio Dalma ha actuat tres vegades a Sant Cugat i ho ha fet sempre penjant el cartell d'entrades exhaurides. Aquesta vegada però ha vingut amb una gran excusa per compartir amb el seu públic, celebrar 25 anys dalt dels escenaris. El cantant de Sabadell ha repassat les cançons més emblemàtiques de la seva carrera, des dels hits dels 90 fins a temes recollits en el seu últim treball 'Cadore 33', que pren el nom de l'adreça dels estudis de Milà on va gravar el disc.

Temes com 'Bailar pegados', 'Yo no te pido la luna', 'Esa chica es mía' i 'Galilea' han fet embogir les seves fans que han pogut, fins i tot, regalar-li tota mena d'objectes i fer-li petons durant el directe. Sergio Dalma s'ha mostrat proper i no ha perdut el somriure ni l'afecte en cap moment. El cantant, fidel a les seves cançons melòdiques d'amor interpretades sempre amb un to apassionat, ha cantat algunes estrofes de les cançons en català i ha agraït tornar a casa i sentir el caliu del seu públic.

Sergio Dalma

És la terca vegada que vinc aquí a Sant Cugat però avui és especial perquè volia compartir amb vosaltres aquest 25è aniversari.



Tant se val que passin els anys perquè, com ha quedat demostrat al Teatre-Auditori, les seves cançons segueixen connectant amb les emocions de les seves fans més fidels. Fins al març el cantant seguirà amb una gira que va començar fa més d'un any i que l'ha portat a cantar també per l'Argentina i Xile.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.