L'OSSC presenta una 'Carmen' més que participativa al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La solista Carol Garcia ha interpretat el paper de Carmen

La solista Carol Garcia ha interpretat el paper de Carmen

L’Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha presentat aquest dissabte una versió musical de 'Carmen', una de les òperes més representades arreu del món. L'escenari del Teatre-Auditori ha quedat petit amb la interpretació de set solistes i tres cors que han demostrat la força que té la música d'aquesta òpera.



Carmen és l'obra mestra que Georges Bizet va compondre el 1875. La història se situa a l'Andalusia del 1820, on la gitana Carmen, interpretada per la solista Carol Garcia, i el seu amant Don José, interpretat per Josep Fadó, viuen una història carregada de gelosia. La posada en escena ha estat del tot participativa amb la presència del Cor Infantil Sant Cugat, la Coral La Lira i el Cor Aulos. El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha explicat a Cugat.cat que 'Carmen' és una òpera més que vigent.

Josep Ferré

Davant de les òperes serioses i místiques 'Carmen' és una òpera fresca i directa amb un color orquestral molt interessant.


Els solistes Júlia Farrés Llongeras (Micalea), Toni Marsol (Escamillo), Laura Brasó (Fresquita), Inés Moraleda (Mercedes) i Marc Pujol (Zuñiga) han configurat la resta del repartiment i han donat vida a una història de gelosia portada a l'extrem. Quan 'Carmen' es va estrenar va resultar ser tot un fracàs, com ha explicat Ferré.

Josep Ferré

Quan aquesta òpera es va estrenar no es va entendre perquè la música és molt avançada per a l'època. És sorprenent.


L'espectacle s'ha estrenat a Sant Cugat i ara per ara l'OSSC no té previstes més actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.