La Guitza homenatja Maria Mercè Marçal en les Primeres Jornades Socioculturals


  • Comparteix:

Els encarregats de fer el recital han estat el col·lectiu Panxamama d'Elx.

Els encarregats de fer el recital han estat el col·lectiu Panxamama d'Elx.

Reivindicar la figura de Maria Mercè Marçal com a poeta i feminista amb la lectura de la seva obra ha estat el quart acte de les primeres Jornades Socioculturals organitzades per La Guitza. El col·lectiu Panxamama d'Elx ha estat l'encarregat de recitar la poesia de Marçal.

El col·lectiu Panxamama ha muntat un espectacle a l'Ateneu Santcugatenc en honor a la poeta catalana La membre del Casal Popular, Marta Andreu, explica per què Maria Mercè Marçal és un referent per a la Guitza.

Marta Andreu

Maria Mercè Marçal és un referent per a nosaltres


L'acte forma part de les primeres Jornades Socioculturals que organitza La Guitza per reivindicar la vigència dels Països Catalans. La meteorologia no va permetre celebrar el concert de Lluís Llach divendres passat, tot i que el cantautor de Vergés tornarà a Sant Cugat més endavant. Marta Andreu comenta la participació dels santcugatencs en les jornades.

Marta Andreu

La resposta per ara ha estat positiva


El proper acte del les jornades tindrà lloc avui al Bebop i consistirà en un homenatge a Ovidi Montllor que comptarà amb la presència de Núria Cadenas i Isabel Clara-Simó



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.