Lolita Bosch presentarà 'México: 45 voces contra la barbàrie' a Sant Cugat


  • Comparteix:

Lolita Bosch / Foto: Facebook

Lolita Bosch / Foto: Facebook

L'escriptora Lolita Bosch visitarà el 20 de març Sant Cugat per presentar el seu llibre 'México: 45 voces contra la barbàrie', que recull una quarantena d'entrevistes sobre la violència a Mèxic. L'acte, que tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura, està organitzat per la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i forma part del cicle 'Un llibre - Un autor'.

'México: 45 voces contra la barbàrie' (Océano 2014) aplega les veus de familiars de víctimes, lluitadors pels drets humans, periodistes i analistes que exposen la violència present al país. Bosch estableix un diàleg amb diversos testimonis per buscar els motius i les conseqüències d'aquest horror present en el dia a dia de Mèxic. L'escriptora ja s'ha endinsat altres vegades en la realitat mexicana amb llibres com 'Camps abans de tot això' (Empúries 2011) i 'Hecho en México' (Mondadori 2007).

El cicle 'Un llibre - Un autor' pretén acostar al públic la visió més autèntica del llibre i permetre al mateix autor que comenti el missatge que vol transmetre amb la seva obra. Es tracta d'una activitat gratuïta i d'entrada lliure. El periodista Marc Marginedas també va passar pel cicle el desembre passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.