David Guapo torna a recórrer a la quotidianitat per fer riure el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

David Guapo durant l'actuació al Teatre-Auditori / Foto: Localpress

David Guapo durant l'actuació al Teatre-Auditori / Foto: Localpress

El monogolista David Guapo ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori per fer riure els espectadors santcugatencs. L'artista ha presentat l'espectacle '#quenonosfrunjanlafiesta II', on ha tornat a demostrar que la quotidianitat portada a l'humor és capaç de fer riure tot tipus de públic.

Després d'estar tres anys fent riure els espectadors de tot l'Estat espanyol amb l'espectacle '#quenonosfrunjanlafiesta', que va arribar al Teatre-Auditori al maig de fa dos anys, David Guapo ha tornat a Sant Cugat amb una versió renovada del muntatge, amb nous gags i noves històries, però mantenint el format inicial.

L'artista ve del món del bar, tal com ha explicat a Cugat.cat, i per aquest motiu pot jugar tant amb la improvisació. Durant l'actuació al Teatre-Auditori, el còmic ha agafat diferents situacions del dia a dia, com ara el fet de pujar a un avió, anar a una festa amb la parella i entrar a un comerç regentat per ciutadans xinesos, i ha creat tot d'històries que només han estat interrompudes pels riures constants dels espectadors. David Guapo ha explicat que ell el que vol és arribar a tothom amb el seu humor.

David Guapo

L'humor que faig servir es basa en allò que vivim tots perquè pot arribar a tota mena de públic i té continuïtat.


Com ja és habitual, l'artista ha fet servir la guitarra per cantar i jugar en diferents moments amb els espectadors, per fer-los sentir partícips del muntatge. El públic del Teatre-Auditori ha sortit així de content.

Públic

M'agrada perquè és espontani. / És natural i molt divertit. / L'havia vist per la televisió i he rigut molt amb el seu directe. / M'han regalat les entrades perquè no el coneixia i surto molt contenta.


L'humorista seguirà amb la gira d'aquest espectacle i la combinarà amb la seva estada a l'escenari que l'ha vist créixer, la sala petita del Club Capitol de Barcelona, on continua captivant espectadors que volen, per uns instants, prendre's la vida de forma menys seriosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.