Els 'American Gospel Singer' actuaran en substitució dels Georgia Mass Choir el 22 de maig


  • Comparteix:

La formació de gospel The Georgia Mass Choir dels Estat Units ha cancel·lat la seva gira europea a causa dels atemptats de Madrid.

La formació de gospel The Georgia Mass Choir dels Estat Units ha cancel·lat la seva gira europea a causa dels atemptats de Madrid.

El grup de gospel nord-americà Georgia Mass Choir ha anul.lat la seva actuació al Teatre-auditori, prevista pel 22 de maig, a causa dels atemptats de Madrid. En el seu lloc, el Centre Cultural ha programat el concert d'un altre conjunt de gospel, els American Gospel Singer, que s'inclou dins els actes del Fòrum de les Cultures 2004.

Els tràgics atemptats de l'11-M han motivat la suspensió de la gira europea dels Georgia Mass Choir, que preveia la visita a Sant Cugat el 22 de maig. Malgrat el canvi d'última hora, el Centre Cultural ha aconseguit la presència d'un altre grup de gospel de relleu internacional.

Es tracta dels American Gospel Singer, un conjunt afincat a França que reuneix un ampli ventall de veus afroamericanes. La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha garantit la qualitat de la formació substituta:

Àngels Solé

Hem tingut sort de trobar un conjunt igual de bo que el que estava programat.


El concert, que compta amb el suport del grup Catalana Occident, s'emmarca dins els actes que Sant Cugat ha programat dins el Fòrum de les Cultures 2004.

Les entrades per veure The Georgia Mass Choir són vàlides per veure els American Gospel Quartet. Per a més informació, es pot trucar a les taquilles del Teatre-auditori els matins de dimarts a dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.