L'EMD farà una segona edició del curs 'Conèixer Catalunya'


  • Comparteix:

Josep Casadellà va inaugurar el curs

Josep Casadellà va inaugurar el curs

L'EMD de Valldoreix organitzarà una segona edició del curs 'Conèixer Catalunya' després de l'èxit obtingut en aquestes sessions que aborden els orígens del nostre país. Tot i que la iniciativa anava adreçada a immigrants, han estat ciutadans catalans els que més s'han interessat pel curs..

L'Associació Conèixer Catalunya s'encarrega d'impartir aquest curs, que té l'objectiu d'aprofundir els coneixements sobre el país en els àmbits de la gastronomia, la llengua, la literatura i les tradicions, entre d'altres.

El curset, que inclou una visita gratuïta al Museu de Història de Catalunya, ha omplert les places des de l'inici de les sessions. Motiu suficient per plantejar-se una segona edició, segons el vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà:

Josep Casadellà

Seria molt bo i recomanable fer un seguiment d'aquest curs


El curs 'Conèixer Catalunya' va crear-se amb la voluntat que els immigrants que ho volguessin disposessin d'un instrument per integrar-se millor a la cultura i societat catalana. No obstant, han estat ciutadans catalans els que més s'han interessat en participar en aquesta iniciativa.

Josep Casadellà ha alertat que és molt necessari orquestar cursos d'aquest tipus perquè, diu, el català col.loquial conté massa incorreccions i barbarismes:

Josep Casadellà



El curs, que disposa de trenta places, romandrà obert fins el 31 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.