Torna el concurs de microrelats de Cugat.cat per Sant Jordi


  • Comparteix:

El concurs de microrelats de Sant Jordi arriba a la seva 8a edició amb novetats

El concurs de microrelats de Sant Jordi arriba a la seva 8a edició amb novetats

La 8a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat afegeix un nou premi popular que es votarà per Internet i que tindrà com a premi un 'smartphone' de Vodafone. Es mantenen les categories en català i anglès, amb tres grups diferenciats per edat, que seran premiades pels jurat amb llibres, cursos, tallers i entrades. Els participants han d'enviar el microrelat, amb un màxim de 10 línies, abans de l'11 d'abril a santjordi@cugat.cat. Els guanyadors es coneixeran el 23 d'abril durant el programa 'Sant Cugat a Fons', que s'emetrà en directe des de la plaça d'Octavià.

Categories i requisits
Enguany hi ha tres categories en anglès i tres en català.

- Joves A (12 a 14 anys)

- Joves B (15 a 17 anys)

- Adults (a partir de 18 anys)

Recepció de continguts
Cal enviar el microrelat d'un màxim de 10 línies en Arial, cos 11, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte (en un document .doc o .rtf) a l'adreça de correu santjordi@cugat.cat. S'acceptaran els textos fins al 10 d'abril a les 12 de la nit.

Publicació
Tots els microrelats que compleixin els requisits es publicaran diàriament al web especial de Cugat.cat.

Premiats
Hi haurà un premiat per categoria. El jurat pot donar-ne més d’un (accèssit). Com a novetat, s'escollirà el microrelat més popular a través de les votacions (de l'11 al 22 d'abril) al web especial de Cugat.cat i es premiarà amb un 'smartphone' de Vodafone. La resta de categories es premiaran amb llibres, entrades per al Teatre-Auditori, entrades per a espectacles de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), tallers a l'Ateneu i cursos d'anglès a Sprint Idiomes.

Jurat
El dia 22 d'abril el jurat es reunirà per decidir els guanyadors de cada categoria, a la una del migdia a Cugat.cat.

Lliurament de premis
Dijous 23 d'abril, es donaran a conèixer els guanyadors en el decurs del programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) a partir de les onze del matí a la plaça d'Octavià.

Entitats que hi col·laboren: Abacus, Alexandria, el Celler de Llibres, Paideia, Pati de llibres, Penguin Random House, Sprint Idiomes, Vodafone, Xarxa de Centres Culturals Polivalents, Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Organitza
Cugat.cat amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès i Sprint Idiomes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.