'La Muntanya. Crònica de la construcció d'un poble' i els seus protagonistes, al SAF


  • Comparteix:

Agustín González, Laia Manresa, Mari Carmen Barazas i Nino Ramírez al 'Sant Cugat a fons' (d'esquerra a dreta)

Agustín González, Laia Manresa, Mari Carmen Barazas i Nino Ramírez al 'Sant Cugat a fons' (d'esquerra a dreta)

'La Muntanya. Crònica de la construcció d'un poble' fa un retrat de la vida dels habitants del barri de les Planes. Laia Manresa, escriptora i directora del documental, i Nino Ramírez, gerent de la cooperativa Doble Via, coincideixen en dir que allò que els ha resultat més difícil ha estat resumir seixanta anys d'història del barri en només una hora i mitja de pel·lícula.

ESCOLTA-HO

L'objectiu del documental és mostrar l'essència dels veïns de les Planes. El regidor i president del consell del districte de les Planes, Joan Puigdomènech, destaca que la història dels habitants de les Planes no podia quedar oblidada i és per això que es va demanar a Laia Manresa que portés les regnes del projecte. Mari Carmen Barazas i Agustín González han crescut al barri i es mostren molt satisfets pel resultat del documental. A través del seus testimonis s'ha pogut construir un mosaic d'històries molt diverses que retraten la vida de les Planes. S'oferirà una projecció privada per als participants dels projecte aquest divendres i s'estrenarà per a tots els públics el 22 de març.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.