Ghost Trip i Ride For A Fall estaran a la final del festival Boca Grossa


Temes relacionats

Greeners i Les Dents Afilades, primers finalistes del Festival Boca Grossa ( 8/feb/15)

Nou grups santcugatencs competiran al Festival Boca Grossa ( 2/feb/15)

El Festival Boca Grossa obre el període d'inscripcions (13/gen/15)


  • Comparteix:

El conjunt Ghost Trip, en un concert / Foto: Ghost Trip

El conjunt Ghost Trip, en un concert / Foto: Ghost Trip

La banda santcugatenca Ghost Trip i els terrassencs Ride For A Fall s'han proclamat vencedors aquest dissabte de la segona eliminatòria del festival Boca Grossa, que organitzen la sala Stage Teatre i The Wall Records. Les dues formacions s'han imposat als també santcugatencs Doctor Cooper i 6Teen, i als egarencs Forja. Encara queden dues rondes eliminatòries més que completaran el cartell de la final del concurs, prevista per al 5 de juny.

El rock dur dels santcugatencs Ghost Trip ha encisat el jurat del festival Boca Grossa, que els ha escollit com un dels grups finalistes del festival. De la seva banda, els egarencs Ride For A Fall han guanyat el premi del públic que ha assistit al concert.

El responsable de Comunicació de la sala Stage Teatre i un dels organitzadors del festival, Miquel Martínez, ha explicat que en aquesta eliminatòria hi ha hagut 'grans sorpreses'.

Miquel Martínez

Tenim dos grans finalistes, vam quedar molt sorpresos. Ride For A Fall no els coneixíem i va ser molt agradable. Ghost Trip ja els teníem vistos i van demostrar molt bon nivell.


Ghost Trip i Ride For A Fall actuaran al concert final del festival el divendres 5 de juny , juntament amb els conjunts Greeners i Les Dents Afilades, seleccionats de la primera ronda eliminatòria . Els guanyadors podran enregistrar un EP, participar a un festival musical, protagonitzar un concert a la Sala Apolo i gaudir d'hores d'assaig a The Wall Records. La tercera eliminatòria tindrà lloc el divendres 10 d'abril a la sala Stage Teatre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.