Jordi Casas presenta avui el seu llibre sobre la hisenda local catalana


  • Comparteix:

Jordi Casas ha parlat del seu llibre al 'Sant Cugat a Fons'

Jordi Casas ha parlat del seu llibre al 'Sant Cugat a Fons'

L'historiador Jordi Casas analitza l'evolució de les finances dels municipis durant sis segles al seu darrer llibre, que presenta aquest dijous a les set del vespre a la Casa de Cultura. A 'La hisenda municipal catalana de l'Edat Mitjana a la Revolució liberal (SXIII-SXIX)', el santcugatenc recopila dades de diferents arxius locals per fer una radiografia dels tributs que s'han pagat al país durant aquest període.

El volum dibuixa el funcionament i evolució de les hisendes locals catalanes. El treball analitza i compara aquesta evolució amb altres territoris de la Corona d'Aragó i de la resta de la Península.

L'historiador ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' que aquest treball dóna continuïtat a la seva tesi i, a més, omple un buit que la historiografia no ha treballat de manera completa.

Jordi Casas

La meva intenció és continuar la feina començada amb la tesi. Intento cobrir un buit historiogràfic dels segles XVI, XVII i XVII.


El llibre està editat per Pagès Edicions.


La mona de Cugat.cat




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.