L'orgue de l'església i campanes tubulars, al Cicle de Música Sacra


  • Comparteix:

Anterior concert de música sacra al Monestir

Anterior concert de música sacra al Monestir

El Cor Vivaldi, dirigit per Òscar Boada, actua aquest divendres a l'església del Monestir acompanyat per l'orgue de l'església i campanes tubulars. Es tracta d'una actuació emmarcada en el tercer Cicle de Música Sacra Corals que organitza Camerata Sant Cugat que començarà a les nou del vespre.

Amb el títol d''Això va a missa', el muntatge està basat en dues misses breus contemporànies, escrites per Salvador Brotons i Bernat Vivancos. El programa es completa amb peces de Pau Casals, Àngel Rodamilans i Francis Poulenc.

El director de Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha destacat la sonoritat de la proposta, que combina elements clàssics com l'orgue de l'església i les campanes tubulars amb les veus contemporànies del Cor Vivaldi, que el considera 'una de les formacions de més prestigi'.

Xavier Baulies

Tindrem un concert de música sacra actual amb una tímbrica d'orgue i campanes, interpretat per un dels cors amb més prestigi.


El cicle està organitzat per Camerata Sant Cugat i té la col·laboració de l'Ajuntament. L'entrada té un preu de 10 euros i els beneficis es destinaran a Càritas. Els tiquets es poden adquirir el mateix dia de concert a partir de dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.