L'Urban Day acosta avui la música i cultura urbana al jovent de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell de l'Urban Day / Foto: EMD

Cartell de l'Urban Day / Foto: EMD

La Nau de Cultura de Valldoreix acull aquest dissabte a les deu de la nit l'Urban Day, que agruparà una desena de formacions de ball i grups de música en un festival dedicat a la cultura urbana. La iniciativa és del programa Valldoreix Jove i pretén dinamitzar l'oferta d'oci juvenil de la zona.

L'Urban Day tindrà les actuacions de Kármina Squad, Zen&Zero KRW, The Artic Facts, Rickei i Mic Soul, Zëks Efiz, El Puto Alguno, ML, Ripped Crowns, SDA i Nexus Crew. Per tancar la festa se celebrarà una sessió de 'freestyle' on el micròfon quedarà obert perquè tothom pugui pujar a l'escenari i mostrar el seu talent.

L'empresa Dinamiks completarà l'oferta lúdica de la proposta amb jocs d'habilitat amb un monocicle elèctric i un partit de futbol on els jugadors hauran de moure's pel terreny de joc dins d'unes grans esferes de plàstic.

L'Urban Day no és la primera activitat del programa Valldoreix Jove, que ja es va aproximar a la joventut de l'EMD amb la Nit del Rock.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.