Convoquen per primera vegada un concurs per organitzar la Nit de Poesia


  • Comparteix:

Imatge d'un acte del Festival nacional de poesia / Foto: Festival nacional de poesia

Imatge d'un acte del Festival nacional de poesia / Foto: Festival nacional de poesia

L'Ajuntament i la Institució de les Lletres Catalanes convoquen el primer concurs per organitzar la Nit de Poesia del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat, que tindrà lloc el 20 d'octubre. Poetes i gestors culturals poden presentar les seves propostes a ilc.cultura@gencat.cat fins al 20 d'abril a la mitjanit.

Innovació, projecció de la literatura catalana, modernitat, tradició i originalitat. Aquests són alguns dels conceptes que busquen des de l'Ajuntament i la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) en les propostes per organitzar la Nit de Poesia, que se celebrarà el 20 d'octubre a les nou de la nit al Teatre-Auditori.

Es tracta de la nit més important del Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat i vol ser un espai per a la demostració de la diversitat i la qualitat de la poesia catalana. L'acte, que tindrà una durada màxima de 70 minuts, està dirigit a un públic transversal i variat generacionalment.

Aquí pots consultar les bases per presentar una candidatura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.