FGC convoca el 3r Concurs de Nanorelats 'Un tren d'històries' per Sant Jordi


  • Comparteix:

El tema central dels relats ha de ser el viatge en tren. Pot ser una vivència, un record o ficció / Foto: FGC

El tema central dels relats ha de ser el viatge en tren. Pot ser una vivència, un record o ficció / Foto: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès convoquen la 3a edició del certamen literari de nanorelats 'Un tren d'històries'. Les històries, amb una extensió màxima de 140 caràcters, es poden publicar des d'aquest dilluns, i fins al 17 d'abril, als comptes de Twitter i Facebook d'FGC. El viatge en tren ha de ser el tema central dels relats presentats, que poden estar escrits en català o castellà, indistintament. El concurs forma part de 'Paraules entre vies', el programa d'activitats que FGC prepara per a la setmana de Sant Jordi.

Entre els premis, hi ha un nit d'hotel a la Vall de Núria i els bitllets de cremallera, un curs de 20 hores a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, lots de llibres i bitllets de tren gratuïts a Montserrat, entre altres.

Des d'aquest dilluns, es poden publicar els nanorelats als perfils corporatius de les xarxes socials d'FGC, utilitzant l'etiqueta #FGCrelats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.