Mercè Arànega s'emporta el Premi de la Crítica a millor actriu de repartiment


  • Comparteix:

Fotografia de família dels guardonats a la gala / Foto: Recomana.cat

Fotografia de família dels guardonats a la gala / Foto: Recomana.cat

La florestana Mercè Arànega ha guanyat el Premi de la Crítica a millor actriu de repartiment pel seu paper a 'Doña Rosita la soltera'. La gala, organitzada per Recomana.cat, ha tingut lloc aquest dilluns al vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i ha atorgat els premis més importants a 'L'orfe del clan dels Zhao'.

L'espectacle del Teatre Nacional de Catalunya 'Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores' s'ha emportat el premi en dues categories tècniques (il·luminació i vestuari) i les dues a millor interpretació de repartiment, per a Oriol Genís i la santcugatenca Mercè Arànega.

Mercè Arànega estava nominada pel seu paper a 'Doña Rosita la soltera', una obra de Federico García Lorca que gira al voltant d'una noia òrfena que es veu obligada a separar-se del seu promès. La intèrpret també va estar nominada als Premis Butaca pel mateix paper.

La triomfadora de la nit ha estat 'L'orfe del clan dels Zhao', que ha guanyat el premi a millor espectacle, millor director per a Oriol Broggi i millor adaptació.

Els Premis de la Crítica es van començar a celebrar el 1988, però van desaparèixer fa cinc anys. Ara, el portal Recomana.cat ha recuperat els guardons amb la complicitat dels crítics d'arts escèniques i Damm.

Consulta tots els guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.