Un cicle de visites posa en valor la cultura i la història artística de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Monestir és un punt important del cicle de visites guiades / Foto: Localpres

El Monestir és un punt important del cicle de visites guiades / Foto: Localpres

Un cicle de visites turístiques guiades ressaltaran la potencialitat del patrimoni, el pòsit cultural i la riquesa arquitectònica del Monestir i el modernisme de Sant Cugat. Es tracta de sis propostes, organitzades per l'Ajuntament, que signifiquen més de 30 visites guiades per diferents punts de la ciutat fins a finals mitjans de novembre d'enguany.

Concerts de música clàssica al Claustre, una visita al campanar del Monestir i els seus espais més obscurs, conèixer com era el dia a dia dels monjos, descobrir els secrets que s'amaguen al Palau Abacial i indagar a l'eixample santcugatenc i els seus edificis Modernistes. Aquestes són les propostes, destinades al públic familiar i amb preus que van des dels 15 euros fins als cinc per aquest 2015, que ofereix el cicle de Visites guiades turístiques.

Aquest són les propostes:

Visites de nit amb Notes Musicals
Es tracta de passa una nit diferent al Monestir. Primer una visita temàtica d'una hora que culmina amb un concert de música clàssica. L'activitat se celebrarà el 10 d'abril, 22 de maig, 12 de juny, 25 de setembre, 23 d'octubre i 13 de novembre. L'activitat, que té un preu per persona de 15 euros i amb entrada gratuïta als menors de set anys, tindrà una hora de durada. La sortida es durà a terme a dos quarts de nou del vespre a l'Oficina de Turisme.

El campanar, l'església i el Claustre
La visita, que té una durada de dues hores, començarà amb una pujada al campanar i posteriorment es visitarà l'església per acabar al Claustre. El preu per entrada és de vuit euros, amb entrada gratuïta per als menors de set anys. La sortida serà a les deu del matí a l'Oficina de Turisme els dies 25 d'abril, 23 i 30 de maig, 20 i 28 de juny, 18 i 25 de juliol, 29 d'agost, 19 i 26 de setembre.

El dia a dia dels monjos a l'edat mitjana
Es tracta d'una activitat familiar de dues hores de durada on un actor caracteritzat de monjo explicarà la vida quotidiana dels enclaustrats d'aquella època. El preu per entrada és de vuit euros i els menors de set anys no paguen. La sortida de la visita serà a les onze del matí a l'Oficina de Turisme el 19 d'abril, 16 de maig, 13 de juny, 11 de juliol, 9 d'agost i 12 de setembre.

Llegendes nocturnes al Monestir de Sant Cugat
Per als que els agradi conèixer la vessant més tenebrosa del Monestir, aquesta activitat és la indicada. La visita donar un tomb per les dependències monàstiques mentre es tasten els falons, dolços de l'època. El preu de l'entrada és de 15 euros i la durada serà d'una hora i mitja. La primera vista, que sortirà des de l'Oficina de Turisme serà el 6 de juny i es repetirà l'1, 8, 22 d'agost i el 5 de setembre.

La Casa Abacial, un llibret complert
L'activitat, que té el punt de sortida a l'Oficina de Turisme, tindrà una durada d'una hora i servirà per conèixer els secrets darrere del Palau Abacial. Les visites, que es faran el 4 d'abril i el 7 de novembre, tenen un preu de cinc euros.

Modernisme, noucentisme entre arbres històrics
Es tracta d'una oportunitat per conèixer les cases modernistes de l'Eixample santcugatenc construïdes a finals del segle XIX. La durada de l'activitat és de dues hores i té el punt de sortida a les onze del matí a la plaça de Barcelona. Les visites, que tenen un preu de cinc euros, es duran a terme el 16 de maig i el 3 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.