'Cenicienta' arriba als cinemes locals


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Cenicienta'

Fotograma de la pel·lícula 'Cenicienta'

'Cenicienta' és l'estrena de cinema més destacada d'aquest divendres a les sales locals. el film es pot veure en versió original a Cinesa Sant Cugat i doblada a Yelmo. 'Focus', protagonitzada per Will Smith, també es pot veure als dos cinemes, igual que 'El nuevo exótico hotel Marigold'.

'La Cenicienta'
Kenneth Branagh dirigeix aquest film d'acció real inspirat en el clàssic conte de fades. El film dóna vida a les conegudes imatges del film d'animació de Disney. La història és la d'una jove el pare de la qual es torna a casar després de la mort de la mare. La madrastra la maltracta i la utilitza com a serventa. Quan el pare mor, la vida de la jove passa a ser un autèntic infern fins que coneix un príncep i, gràcies a l'ajuda d'una fada padrina, tot acaba solucionant-se.

Actors: Cate Blanchett, Hayley Atwell, Helena Bonham-Carter, Richard Madden, Stellan Skarsgård.



'Focus'
El film dirigit per Glenn Ficarra i John Requa es pot veure als dos cinemes de la ciutat. Will Smith encarna un estafador amb molta experiència que acull una atractiva jove sota la seva protecció, però les coses s'acaben complicant quan tots dos comencen una relació. El protagonista, Nicky, comença a ensenyar a la jove els trucs de l'ofici i ella vol estrènyer els llaços de la relació fins que en Nicky decideix trencar-la. Tres anys més tard la jove reapareix a Buenos Aires en un circuit d'apostes.

Actors: Margot Robbie, Rodrigo Santoro, Will Smith



'El nuevo exótico hotel Marigold'
La segona part d''El exótico hotel Marigold' es projecta a Cinesa Sant Cugat en versió original i en castellà a Yelmo. L'hotel Marigold és el somni del Sonny, el protagonista, i li exigeix més temps del que disposa, tenint en compte que és imminent el casament amb l'amor de la seva vida. L'hotel és per a persones grans i només té una habitació lliure, cosa que suposa un conflicte per als dos nous clients, Guy i Lavinia. Evelyn i Douglas s'han incorporat a la plantilla recentment i es pregunten on els conduiran les seves cites habituals. Potser l'única que pot conèixer les respostes a totes les preguntes és la recentment incorporada codirectora de l'hotel, Muriel.

Actors: Bill Nighy, Dev Patel, Judi Dench, Maggie Smith, Richard Geere




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.