El 'Romance de Curro 'el Palmo'' i Antonio Canales, al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Antonio Canales, protagonista de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

Antonio Canales, protagonista de l'obra / Foto: Teatre-Auditori

L'espectacle de dansa 'Romance de Curro 'el Palmo'' arriba aquest divendres al Teatre-Auditori a les nou del vespre sota la direcció de Jaume Villanueva i amb la interpretació del 'bailaor' Antonio Canales. L'obra està inspirada en la creació del cantautor Joan Manuel Serrat i explica una història d'amor tràgica a les barraques de la Barcelona de la postguerra. Les entrades per veure l'obra tenen un preu de 32 euros.

Alguns barcelonins recordaran els barris de barraques apareguts a la muntanya de Montjuïc al final del segle XIX, que es van fer especialment visibles durant la dècada dels 60. Paco Candel els va descriure al llibre 'Els altres catalans'. Al costat d’aquestes barraques a tocar del Paral·lel, el Lacio, un personatge interpretat pel 'bailaor' Antonio Canales, obre el seu 'tablao'. Allà es guanya la vida Curro, un palmero coix i de poca estatura que, poc dotat per al cante i el ball, treballa fent palmes i netejant taules.

L'espectacle ofereix un assaig obert a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.