El Circ Raluy converteix el Teatre-Auditori en un circ fins al 12 d'abril


  • Comparteix:

Un espectacular número aeri durant l'estrena de 'Big Top...Inside!' al Teatre-Auditori

Un espectacular número aeri durant l'estrena de 'Big Top...Inside!' al Teatre-Auditori

El Circ Raluy ja és dins del Teatre-Auditori de Sant Cugat per fer una temporada estable que s'allargarà fins al 12 d'abril. Per primera vegada en la història d'aquest circ, la companyia s'ha instal·lat dins d'un teatre per oferir l'espectacle 'Big Top...Inside!' on reuneix grans números aeris, de malabarisme, equilibri i força amb un tret comú; el caràcter tradicional i de qualitat marca del Circ Raluy.



El Circ Raluy porta més de 80 anys oferint un circ de qualitat que manté la seva essència tradicional, però incorpora sempre la innovació. Durant tota aquesta trajectòria el Raluy no havia entrat mai a un teatre per fer temporada estable i a Sant Cugat la companyia s'ha atrevit amb el repte i durant 12 dies viurà al Teatre-Auditori. El director del Circ Raluy, Carlos Raluy, ha explicat a Cugat.cat que l'estada al Teatre-Auditori és una fita que encaren amb molta il·lusió.

Carlos Raluy

Per nosaltres és una aposta per crear i per descobrir com encaixa el circ dins d'un teatre. Estem acostumats a estar envoltats pel públic i a Sant Cugat, una gran part dels espectadors els tindrem davant.


El Circ Raluy presenta l'espectacle 'Big Top...Inside', un muntatge emotiu concebut especialment per a l'ocasió que incorpora números aeris que fan volar la imaginació, patinadores fent l'impossible, pallassos que riuen i sorprenen amb simples pilotes de ping pong, i barres fixes per on caminar sense por. Carlos Raluy s'ha mostrat satisfet de comptar per a l'ocasió amb el pallsso Bobylev conegut internacionalment per oferir sempre números únics que no s'han vist mai enlloc.

Carlos Raluy

Al món del circ sempre es copia molt. El pallasso Bobylev no ho fa. Sempre està obsessionat en oferir creacions pròpies i úniques.


Els tradicionals carruatges del Circ Raluy es poden veure durant tots aquests dies a la plaça de Victòria dels Àngels i el públic els pot visitar per descobrir un món on tot és possible, on el temps no existeix i on grans i petits poden deixar-se sorprendre durant prop de dues hores; el món del del Circ Raluy.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.