Ricard Vancells publica la seva primera novel·la, 'La vida loca'


  • Comparteix:

Portada de 'La vida loca' / Foto: Deu i Onze Edicions

Portada de 'La vida loca' / Foto: Deu i Onze Edicions

'La vida loca' és la primera novel·la del santcugatenc Ricard Vancells i explica la història de la relació d'un nen amb trets autistes amb la seva família, que no comprèn el trastorn que pateix. Vancells, psicòleg clínic de professió i que desenvolupa la seva tasca en un centre de salut mental infantil i juvenil, vol transmetre a través del llibre 'que hi ha persona darrere de l'hermetisme' d'aquells que pateixen trastorns d'aquest tipus.

'La vida loca' acosta el diari de Jonás, un nen amb un trastorn semblant a l'autisme la família del qual el tracta com un pertorbat. La seva mare, amb un trastorn mental; Marcial, un mariner retirat, i Celia, amb qui estableix un vincle molt fort, seran personatges clau perquè el protagonista pugui trencar la barrera comunicativa que l'impedeix relacionar-se amb normalitat.

L'autor de la novel·la, Ricard Vancells, ha explicat a Cugat.cat que, a través d'aquesta història, vol destacar que per acostar-se a persones amb trastorns com el que afecta Jonás s'ha de fer 'd'una manera especial'.

Ricard Vancells

M'interessava transmetre que hi ha persona darrere de l'hermetista d'aquests nanos. És important la manera en què t'acostes a ells, ha de ser d'una manera especial.


La novel·la està editada per Deu i Onze Edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.