Els Geganters preparen una nova coreografia amb la polca 'La Maricarmen'


  • Comparteix:

Els Gegants de Sant Cugat en una imatge d'arxiu

Els Gegants de Sant Cugat en una imatge d'arxiu

Els Geganters de Sant Cugat preparen una nova coreografia amb la música de la polca 'La Maricarmen'. El ball s'ha elaborat amb la col·laboració de l'Agrupació de Colles Geganteres i preveuen estrenar-lo a finals d'aquest mes.

Aquesta és la quarta coreografia elaborada per la comissió de balls dels Geganters de Sant Cugat, una branca de la colla local que es va crear fa prop d'un any. El seu objectiu és elaborar coreografies que aportin un tret identificatiu a la colla i que les puguin ballar tant els gegants grans com els petits. El ball de 'La Maricarmen' s'ha creat en un taller impartit per l'Agrupació de Colles Geganteres i està pensat per a balladors de tots els nivells, tal com ha dit un dels membres de la comissió de balls, Ferran Ballester.

Ferran Ballester

El ball és com una marxa en què és molt fàcil moure els peus. Va bé perquè està obert a tots els balladors, tant si són experimentats com si no.


La coreografia està pensada perquè es pugui ballar tant a les places com durant les cercaviles. Abans d'estrenar-la, la colla haurà d'assajar-la durant les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.