L'últim de Johnny Depp, 'Mortdecai', als cinemes locals


  • Comparteix:

Johnny Depp és el protagonista del film

Johnny Depp és el protagonista del film

'Mortdecai' és l'estrena de cinema més destacada d'aquesta setmana. El film es podrà veure als dos cinemes de la ciutat, en versió original a Cinesa i doblada a Yelmo. Aquest cinema estrena també 'El último Lobo', 'Felices 140' i 'La Dama de Oro', que també es pot veure a Cinesa.

'Mortdecai'
La trama d'aquest film gira al voltant de Charlie Mortdecai (Johnny Depp), un excèntric marxant d'art que va viatjant al voltant del món per trobar una pintura que suposadament conté un codi d'un vell compte bancari dels nazis.

El film, dirigit per David Koepp, es podrà veure als dos cinemes, en versió original a Cinesa i doblada als cinemes Yelmo.



'La Dama de Oro'
El film del director Simon Curtis es basa en una història real. Maria Altmann (Helen Mirren) és una jueva que torna a Viena després d'estar 60 anys exiliada arran de la Segona Guerra Mundial. El motiu: recuperar les possessions que els nazis van confiscar a la seva família, entre elles, el conegut quadre 'Retrat d'Adele Bloch-Bauer I' de Gustav Klimt. Un jove advocat l'acompanya i durant el camí Maria haurà d'enfrontar-se a terribles històries del passat.

'La Dama de Oro' es pot veure als dos cinemes de la ciutat. En versió original a Cinesa i doblada als cinemes Yelmo.



'El último lobo'
Aquest drama, del director Jean-Jacques Annaud, relata la història de Chen Zhen, un jove estudiant universitari de Pequín que és enviat a viure amb els pastors nòmades de Mongòlia Interior. Zhen ha d'aprendre molt dels costums d'aquestes gents, i, sobretot, sobre l'animal més temut, però alhora venerat pels pastors, el llop. L'equilibri existent entre animals i humans es trenca quan un oficial de la capital decideix eliminar els llops de la regió.

El films només es pot veure als cines Yelmo.



'Felices 140'
La protagonista de la pel·lícula, Elia (Maribel Verdú), compleix 40 anys i, per celebrar-ho, reuneix a una luxosa casa rural a amics i familiars. Els ha de dir que ha guanyat 140 milions d'euros a la loteria. A partir d'aquest moment l'ambient comença a evolucionar negativament. Al principi hi ha un ambient de felicitat per la notícia, però tot seguit comencen a sorgir argúcies per intentar quedar-se els diners de l'afortunada.

El film serà projectat exclusivament a Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.