El llibre 'Els crims nostrats' es presenta avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Autors d''Els crims nostrats' / Foto: Edicions Xandri

Autors d''Els crims nostrats' / Foto: Edicions Xandri

Edicions Xandri presenta aquest divendres a Sant Cugat el llibre 'Els crims nostrats', la seva principal novetat per a aquest Sant Jordi. L'editorial santcugatenca farà l'acte a partir de les vuit del vespre a la sala El Siglo.

Sis autores i sis autors, entre els que destaquen els santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Marc Carreté, s'han unit per escriure 12 relats del gènere de la novel·la negra que estan desenvolupats a partir d'elements simbòlics de la realitat catalana. 'La Moreneta', 'La falç' i 'El seny i la rauxa' són alguns dels punts de partida creativa de les trames d''Els crims nostrats', que ja està disponible a les llibreries.

Anna Maria Villalonga i Sebastià Bennasar són dos dels principals autors del llibre, que també té la participació de Miquel Giménez, Marcel Pujol i Laura Díaz-Roig. Els altres cinc autors -Roser Cabrer-Verdiell, Mayte Duarte, Gloria Fernández, Liz Castro i Sergi Marzabal- debuten com a escriptors novells en ficció, tot i estar estretament vinculats a les lletres i les arts.

El llibre es presentat aquest divendres a les vuit del vespre a la sala El Siglo de Sant Cugat i dilluns vinent, també a les vuit, a la Llibreria 22 de Girona.

Altres novetats
Edicions Xandri presentarà, també per Sant Jordi, el poemari 'A recer de les ventades' de la barcelonina Mercè Amat, amb l'objectiu de donar continuïtat al segell de poesia de l'editorial, que, a més, acaba de signar un contracte amb la que serà la seva distribuïdora, Ixorai Llibres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.