Arrenca el cicle Tertúlia amb Amics amb l'actor Carles Martínez


Temes relacionats

Raül Romeva, Xavier Bosch i Diana Garrigosa, a la Tertúlia amb Amics (24/mar/15)


  • Comparteix:

L'actor Carles Martínez és el primer convidat de Tertúlia amb Amics

L'actor Carles Martínez és el primer convidat de Tertúlia amb Amics

L'actor santcugatenc Carles Martínez és el primer convidat de la nova edició del cicle Tertúlia amb Amics, que arrenca aquest dilluns a dos quarts de vuit del vespre a El Mesón. Martínez, guardonat recentment amb el Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de teatre, reflexionarà sobre si la societat necessita la catarsi a les seves vides. El cicle està organitzat per Amics de Pedra i Sang.

Els següents participants

- La poetessa i assagista Marta Pessarrodona parlarà de la part més humana de Gabriel Ferrater, el mateix dia en què es compliran 43 anys de la seva mort (dilluns, 27 d'abril)

- L'escriptor i periodista Xavier Bosch analitzarà el món del periodisme en plena era de la telefonia intel·ligent. Bosch ha rebut aquest mateix dilluns l'últim premi Ramon Llull per 'Algú com tu' (dilluns, 11 de maig).

- L'escriptor i doctor en Relacions Internacionals Raül Romeva abordarà a 'Canvi d'era: l'hora Ubuntu', una ideologia ètica sud-africana centrada en la lleialtat de les persones i les relacions entre elles (dijous, 21 de maig).

-La presidenta de la Fundació Pasqual Maragall, Diana Garrigosa, acompanyada de la seva filla, parlaran del dia a dia al costat d'un malalt d'Alzheimer (dijous, 11 de juny).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.