Art, gastronomia i música ornamentaran el Sant Jordi d'enguany a Sant Cugat


  • Comparteix:

Sant Jordi tornarà a omplir la ciutat de llibres, roses i més activitats

Sant Jordi tornarà a omplir la ciutat de llibres, roses i més activitats

Sant Jordi omplirà Sant Cugat de llibres i roses, però també de tallers d'art, degustacions, exposicions de dissenyadors, contacontes, lectures públiques de poesia i concerts de jazz i música clàssica. L'activitat arrencarà a les nou del matí i s'allargarà fins pràcticament la mitjanit a diferents espais del municipi.

A la plaça de Pep Ventura, l'Artistic Urban Cluster La Cultural organitza una marató de tallers artístics durant el matí, tallers oberts d'artistes al llarg de tot el dia, parades de menjar i un concert 'latin jazz' a càrrec de Fèlix Ramos a les nou del vespre. De fet, l'entitat aprofitarà la jornada per reobrir les portes del seu local, recentment ampliat.

També a la plaça de Pep Ventura, Can Ninot oferirà un contacontes sobre la llegenda de Sant Jordi a les sis de la tarda i l'entitat ONA prepara una exposició sobre dissenyadors que es podrà visitar durant tota la jornada.

Per la seva banda, la plaça de Pere San acollirà una 'degustació gastronòmica de Mercat', organitzada per Inconsulting. A les sis de la tarda, la plaça de l'Om serà l'escenari per una lectura pública de poesia organitzada per Òmnium Cultural i l'Ajuntament.

A les cinc de la tarda l'Esbart oferirà una ballada a la llotgeta del Monestir. De fet, el Claustre acollirà des d'aquesta mateixa hora fins les set de la tarda el contacontes 'De dracs i altres animals fantàstics'.

El tradicional concert de Sant Jordi de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat no fallarà a la seva cita anual, amb una actuació a les nou del vespre al Teatre-Auditori.

El Sant Jordi no només es podrà gaudir al centre de la ciutat, al pati del Casal de Mira-sol i a les places de l'Estació i de Miquel Ros de la Floresta s'instal·laran parades de llibres i roses que acostaran aquesta festa a aquests districtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.