'La extraña pareja' torna a Sant Cugat aquest dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Joan Pera i Paco Morán són 'La Estraña Pareja' / Foto: Teatre-Auditori

Joan Pera i Paco Morán són 'La Estraña Pareja' / Foto: Teatre-Auditori

L'obra de Neil Simon 'La extraña pareja' torna aquest dissabte a les nou del vespre al Teatre-Auditori sota la direcció d'Àngel Alonso i amb la interpretació de Joan Pera, recent Creu de Sant Jordi, i Antonio Dechent. El text de Neil Simon relata la convivència entre dos homes adults amb personalitats diametralment oposades.

La història de 'La extraña pareja' arrenca amb Fèlix (Joan Pera) un home de mitjana edat que ha estat expulsat de casa per la seva dona. No té cap altra opció que allotjar-se un temps a casa del seu amic Óscar (Antonio Dechent). El problema arriba quan Fèlix descobreix que l'Oscar és profundament desordenat, cosa que xoca directament amb ell,que té un tarannà meticulós en la neteja i l'ordre.

Tot i que es tracta d'una obra escrita fa gairebé 50 anys, sempre ha gaudit de molt bona salut. L'actor Joan Pera ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que aquest èxit es deu al fet que l'espectador connecta ràpidament amb alguna de les dues personalitats dels protagonistes perquè s'hi veu reflectit.

Joan Pera

Les barroeries de l'Oscar o la bona fe i la ingenuïtat del Fèlix fan que l'espectador s'hi senti lligat amb ells, que es genera un trio, i quan això passa es crea una màgia que només té el teatre.


Enric Boixadera, Enric Llort, Rafa Cruz, Marta Domingo i Cristina Solà complementen el repartiment. El preu de l'entrada és de 26 euros.

'La extraña pareja' retorna als escenaris en aquesta temporada teatral. Una obra que es penja la medalla de tenir un Rècord Guiness per reunir el màxim nombre d'espectadors en una funció, corresponent a l'època en què Pera formava tàndem amb el desaparegut Paco Morán.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.