Sant Cugat recorda el seu passat vinícola amb el Dia dels Monuments


  • Comparteix:

Sant Cugat ha recordat el seu passat vinícola amb el Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics, que ha repassat la tradició agrícola de la ciutat amb una visita pel centre del municipi. La iniciativa ha culminat amb un concert de country al Celler Cooperatiu.

Sota el nom 'L'arquitectura del vi a Sant Cugat', la visita ha sortit del Monestir i ha recorregut els carrers de la ciutat fent parada en aquells indrets rellevants per a la història vinícola del municipi. Així, els participants s'han aturat a llocs com la plaça de Sant Pere, al carrer de Sabadell i al restaurant Casablanca, on han pogut veure l'antiga bodega de l'establiment.

Amb aquesta iniciativa, el Museu de Sant Cugat ha volgut apropar la cultura vinícola als participants.També s'ha donat a conèixer el passat rural del municipi a través dels edificis del centre de la ciutat, tal com ha explicat la guia de la visita, Alba Rodríguez.

Alba Rodríguez

El centre històric ens explica moltes coses del nostre passat. No només els monuments més rellevants, sinó també tot l'altre entorn. És una manera de reivindicar aquest patrimoni i donar-lo a conèixer.


La celebració del Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics ha posat punt final amb un concert que ha aplegat una trentena de persones al Celler Cooperatiu, on també s'ha ofert un pica-pica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.