Yelmo projecta 'Perdiendo el norte' adaptada per a persones amb discapacitat


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula

Un moment de la pel·lícula

Yelmo Sant Cugat projecta una versió de 'Perdiendo el norte' adaptada per a persones amb discapacitat visual i auditiva, a través de l'aplicació Whatscine. La pel·lícula es pot gaudir amb subtítols, amb la llengua dels signes espanyola i amb audiodescripció.

L'aplicació és gratuïta i funciona en dispositius iOs i Android. Per utilitzar-la només cal tenir-la descarregada a l'aparell, connectar-se a la WIFI de 'Whatscine' i seleccionar l'opció que es desitgi. La pel·lícula, que es va estrenar el 6 de març, gira al voltant de dos joves amb formació universitària que emigren a Alemanya per treballar. Allà descobriran que trobar la feina que busquen no és tan fàcil i que el somni alemany també es pot convertir en un malson. El film està dirigit per Nacho G. Velilla i protagonitzat per Yon González, Julián López i Blanca Suárez.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.