La Casa de Cultura llueix una pintura mural per fer més atractiva la façana


Temes relacionats

Un grafiti decora la Torre de l'aigua per reivindicar el valor d'aquest element (10/mai/14)

Un gran mural dedicat al cicle de la vida decora les escales d'Elies Rogent (12/abr/13)

Un grafiti legal decora per primera vegada una paret pública de la ciutat (17/nov/12)

El Casal de Joves fa una campanya per explotar els grafitis a la ciutat (15/jun/12)


  • Comparteix:

L'artista Pol Puigvert pintant el mural de la Casa de Cultura

L'artista Pol Puigvert pintant el mural de la Casa de Cultura

La Casa de Cultura llueix des d'aquest diumenge un mural d'art urbà, obra dels artistes Pol Puigvert i Carlos Garci Espogo, amb l'objectiu de millorar un espai que fins ara estava degradat. El grafiti forma part del projecte '1, 2, 3, Grafff' que va néixer fa tres anys i que l'Ajuntament vol seguir impulsant.

El mural abstracte, que es troba en un dels laterals de la façana de la Casa de Cultura, s'ha pintat d'acord amb els colors que envolten l'edifici i amb l'objectiu de millorar-ne l'entorn, com ha explicat Pol Puigvert.

Pol Puigvert

L'objectiu és millorar una mica l'entorn, que al veïnat li agradi i que quedi una mica millor del que estava abans.


L'obra s'emmarca en el projecte '1, 2, 3, Grafff' que fa tres anys que l'Ajuntament tira endavant. Es tracta d'un projecte que va sorgir de la necessitat de recuperar espais urbans que estaven malmesos per l'incivisme i per donar un altre aire a la ciutat. L'objectiu de l'Ajuntament és continuar endavant amb aquest projecte, buscant nous espais com a suport per a l'expressió artística dels joves, com ha assegurat el regidor de Joventut, Raül Grangé.

Raül Grangé

El 22 d'abril farem una exposició a Can Maristany amb tots els 'abans' i els 'després' de tots els projectes que hem anat fent. A partir d'aquí començarem una altra vegada a repensar nous espais per a la ciutat i a continuar amb aquest projecte.


El projecte també ha intervingut en indrets de la ciutat com la Torre de l'Aigua de Valldoreix, el Casal de TorreBlanca i el carrer de Cèsar Martinell. El regidor de Joventut ha avançat que en els propers mesos es durà a terme un altre grafiti al carrer d'Escales amb la finalitat de reconvertir aquest espai en un referent visual i social de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.