El santcugatenc Francesc Orella, finalista dels premis Max d'arts escèniques


  • Comparteix:

Francesc Orella està nominat per 'El President / Foto: Tnc.cat

Francesc Orella està nominat per 'El President / Foto: Tnc.cat

L'actor santcugatenc Francesc Orella és finalista d'un premi Max com a millor actor protagonista per 'El President'. Els guardons de les arts escèniques organitzats per la Fundació SGAE arriben a la seva 18a edició i es donaran a conèixer el 18 de maig a la gala que se celebrarà a la Sala BARTS de Barcelona.

Orella és finalista per protagonitzar la sàtira política de Thomas Bernhardés amb direcció de Carme Portaceli. 'El President' retrata la vida d'un president d'estat i la seva dona, que acaben d'escapar d'un atemptat. El muntatge retrata les relacions de la parella i la seva manera de veure el poder i les misèries de les altes esferes de la política.

Al 2008, el santcugatenc ja va obtenir un dels premis Max al millor actor protagonista per la seva participació a 'Un enemigo del pueblo' i l'any passat també va estar nominat per 'Un aire de família', tot i que, finalment, no va guanyar.

Francesc Orella té una dilatada carrera artística i combina tant el teatre, com la televisió i el cinema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.