'El Maestro del Agua', l'estrena més destacada als cines de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell del film 'El maestro del agua'

Cartell del film 'El maestro del agua'

La cartellera de cinema només es renova aquest divendres a Cinesa Sant Cugat. L'estrena més destacada és 'El Maestro del Agua', protagonitzada per Russell Crowe, que relata la història d'un home que després de la batalla de Gallipoli viatja fins a Turquia per buscar els seus tres fills desapareguts. L'altra estrena és 'La Família Belier', que narra la història d'una familia en què tots els seus integrants són sords a excepció de la Paula, una jove de 16 anys.

'El maestro del agua'
Es tracta d'una història èpica ambientada quatre anys després de la devastadora batalla de Gallipoli, a Turquia, durant la Primera Guerra Mundial. Un granger australià (Russell Crowe) viatja fins Istanbul per descobrir què ha passat amb els seus fills, declarats desapareguts en combat. Al mateix temps, el granger forja una relació amb una dona turca molt bonica.

La pel·lícula es projecta a Cinesa Sant Cugat en VO.



La família Belier
Aquest film francès del director Eric Lartigau explica el cas de la família Belier, en què tots són sords menys la Paula, una adolescent de 16 anys. Ella és la intèrpret del dia a dia de la família, però sobretot pel que fa al funcionament de la granja familiar. Un dia, el professor de música de la Paula s'adona del el seu talent pel cant i decideix portar-la a una audició de cant de 'Radio France'.

La pel·lícula es projecta a Cinesa Sant Cugat en VO.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.