Les biblioteques municipal proposen un maig ple de mostres i contes


  • Comparteix:

Ja es coneix el calendari d'activitats de les biblioteques pel maig / Premsa Ajuntament

Ja es coneix el calendari d'activitats de les biblioteques pel maig / Premsa Ajuntament

Fins a quatre exposicions es podran visitar durant el maig a les biblioteques Gabriel Ferrater i Marta Pessarrodona. Els equipaments públics també oferiran les tradicionals hores dels contes on s'explicaran tota mena d'històries.

'Simone Beauvior, feminista i escriptora' és la mostra que enceta les propostes de les biblioteques. Aquesta exposició, que gira al voltant de l'autora, obre les portes aquest dijous i es podrà visitar a la biblioteca Marta Pessarrodona de Mira-sol fins al 23 de maig.

Aquest equipament també acollirà 'Escola Bressol El Niu' fins a finals de maig. Aquesta és una mostra realitzada pels alumnes de l'escola i ofereix un recorregut per la tasca del centre.

Els alumnes del Taller Triangle són els autors de l'exposició 'Pujant i baixant' que es podrà visitar a la biblioteca Gabriel Ferrater a partir del 8 de maig i fins a finals d'agost.

La biblioteca Marta Pessarrodona organitza una hora del conte el dimecres 13 de maig. Lídia Clua serà l'encarregada d'explicar la història que s'amaga sota el títol 'Taaac!'

'Dolent més que dolent!' és el títol de l'hora del conte que protagonitzarà Ana Belén Jarillo el dissabte 16 de maig a la Gabriel Ferrater.

Els Geganters són els organitzadors de l'exposició que obrirà les portes el 29 de maig a la Gabriel Ferrater. Allà es podran veure les imatges presentades al 1r Concurs de Fotografia Gegant, que s'ha organitzat coincidint amb la Cercavila d'Escoles. El mateix dia es coneixeran els guanyadors del certamen.

El 30 de maig tindrà lloc la darrera hora del conte que, en aquesta ocasió , serà en anglès. 'Cowboys and indians' és el títol i anirà a càrrec de Kids and us school of english. Serà a la biblioteca Marta Pessarrodona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.