El retorn de 'Mad Max', estrena destacada de la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Fotograma de 'Mad Max'

Fotograma de 'Mad Max'

Els cinemes de la ciutat avancen a avui les estrenes d'aquesta setmana, entre les quals destaquen el retorn de la història futurista i apocalíptica de 'Mad Max' i una nova aventura d'Astèrix. 'Los Vengadores' i 'Walking on sunshine' completen les novetats cinematogràfiques de les sales santcugatenques.

'Mad Max: Furia en la carretera'
L'actor Tom Hardy es posa a la pell de Max Rockatansky, el personatge protagonista de la trilogia 'Mad Max', que fins ara encarnava Mel Gibson. Ara, arriba la quarta entrega d'aquesta aventura que té lloc en un futur desolat. Charlize Theron encapçala el repartiment d'una proposta que es podrà veure a Yelmo.



'Astèrix: La Residènia dels Déus'
La nova aventura del gal més conegut vol aturar, de nou, les intencions de Juli Cèsar de romanitzar el poble on viu Astèrix i el seu inseparable company, Òbelix. La cinta es pot veure a les dues sales de la ciutat, a Cinesa en versió original i subtitulada en català.



'Los Vengadores: La era de Ultrón'
Iron Man, el Capità Amèrica, Thor, l'increïble Hulk, la Vídua Negra i l'Ull de Falcó s'uneixen de nou per salvar la terra de l'amenaça d'Ultron. Un film d'aventures i acció que es podrà veure a les dues sales, a Cinesa en versió original.



'Walking on Sunshine'
Un trinagle amorós és l'eix de la història que narra la comèdia 'Walking on sunshine'. Una proposta romàntica que recupera èxits musicals dels vuitanta que es podrà veure als cinemes Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.