Vicky Peña i Mario Gas demostren que estimar-se no ho és tot al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Un instant de la funció al Teatre-Auditori

Els actors Vicky Peña i Mario Gas han arribat aquest dijous al Teatre-Auditori per sorprendre el públic santcugatenc amb una obra mestra teatral del segle XX, 'El largo viaje del día hacia la noche', escrita per Eugene O'Neill. El muntatge presenta una família atrapada pel passat que tot i estimar-se no és capaç de demostrar-s'ho.



Diuen que 'El largo viage del día hacia la noche' és l'obra més autobiogràfica que va escriure el pare del teatre contemporani, Eugene O'Neill. Al Teatre-Auditori, els espectadors s'han trobat amb una família que desgrana els seus secrets més emocionals i que és incapaç de demostrar-se el més important, que s'estima. L'actor Juan Díaz, que encarna el personatge del fill petit de la família, ha explicat a Cugat.cat que tot i que els quatre membres ho intenten, mai ho aconsegueixen.

Juan Díaz

Els quatre personatges s'estimen profundament però tenen una relació molt dura. La seva incomprensió els porta al dolor més absolut.


L'actor Mario Gas i l'actriu Vicky Peña interpreten el matrimoni Tyrone. Ell és un famós actor i ella, una dona de casa amb problemes de salut. Juan Díaz i Alberto Iglesias encarnen els dos fills i l'actriu Mamen Camacho fa el paper de la criada. L'obra, de fet, reflexiona sobre grans dilemes universals, com la dualitat amor-odi. Els quatre pesonatges, a més, tenen addicions i cap d'ells ha aconseguit el que volia. L'actor Alberto Iglesias ha destacat que una de les virtuts del muntatge és que aconsegueix commoure l'espectador.

Alberto Iglesias

L'obra commou l'espectador però en surt enfortit. El text ajuda a reflexionar sobre l'entorn familiar i el passat.


L'obra es va estrenar el 4 de setembre de l'any passat al Teatro Marquina de Madrid i la funció de Sant Cugat forma part de la gira que la companyia fa per tot l'Estat espanyol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.