Caipirinhas Rumberus representarà el Vallès al festival Connecta de les JERC


  • Comparteix:

Un dels grups, actuant al concert / Foto: ERC Sant Cugat

Un dels grups, actuant al concert / Foto: ERC Sant Cugat

El grup terrassenc Caipirinhas Rumberus s'ha proclamat guanyador de la final vallesana del festival Connecta, organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC). El festival ha aplegat aquest dissabte al Casal de Mira-sol prop de 350 persones, segons l'organització, que ha aprofitat l'acte per reivindicar 'una sala de concerts pública'. Ara els guanyadors competiran a la final del festival, que tindrà lloc durant l'Acampada Jove de les JERC.

El grup Caipirinhas Rumberus serà el representant vallesà a la final del festival Connecta 2015 després de guanyar la semifinal comarcal front els grups AlQuadrat, Slap i Wild Goats.

Enguany, la classificatòria comarcal s'ha celebrat al Casal de Mira-sol i ha tingut la presència dels Bastoners de Sant Cugat. La cita també ha tingut un to reivindicatiu. El membre de les JERC de Sant Cugat Èric Gómez ha criticat el Pacte per la Nit, ha animat els joves a 'no conformar-se' i ha titllat Sant Cugat de ser una ciutat que els 'expulsa en oci'. També hi ha estat present la presidenta d'ERC i alcaldable, Mireia Ingla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.