Joan Manuel Serrat cantarà al Teatre-Auditori l'11 i el 12 de setembre


  • Comparteix:

El cantautor Joan Manuel Serrat presentarà l'àlbum 'Antologia Desordenada' en dos concerts al Teatre-Auditori, que tindran lloc l'11 i el 12 de setembre. L'equipament municipal també acollirà l'espectacle 'The Hole 1' i les actuacions de Carlos Latre, Vanesa Martín i Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona. Bona part d'aquestes propostes tindrà lloc en un nou format d'espectacle que convertirà el Teatre-Auditori en una sala de cabaret.

Del 9 d'octubre al 8 de novembre, la platea de l'equipament municipal es transformarà en una sala en format cabaret. L'espai acollirà 97 taules i una capacitat màxima de 388 espectadors, en una nova aposta del Teatre-Auditori per encabir tot tipus de muntatges i millorar l'experiència del públic. Aquesta opció permetrà rehabilitar l'entapissat i l'encoixinat del pati de butaques sense que l'equipament hagi de tancar, tal com ha explicat el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Es cobrirà el pati de butaques amb una estructura que servirà per col·locar, a sobre, fins a 97 taules. Cadascuna tindrà quatre butaques.


En aquesta nova sala s'hi podran veure una dotzena d'espectacles, entre els quals hi ha les següents actuacions:

Vanesa Martín
La cantant presentarà el seu quart treball, 'Crónica de un baile', que conté temes plens de força amb lletres carregades d'emoció. El concert serà el 23 d'octubre a partir de les nou del vespre.

Obeses 3D
La formació compartirà escenari amb la Banda Municipal de Barcelona en un nou muntatge que porta per nom 'Obeses 3D' i que servirà per presentar el seu tercer treball discogràfic. El concert serà el 24 d'octubre a les nou del vespre.

The Hole 1
Es tracta d'un espectacle fresc i descarat amb números de nou 'burlesque', comèdia, música en directe i 'stripteases'. L'espectacle, que ja ha passat per diversos equipaments de l'Estat espanyol, amaga una gran història d'amor i es podrà veure del 28 d'octubre a l'1 de novembre.

Carlos Latre
Carlos Latre celebra 15 anys a dalt dels escenaris amb un xou proper i divertit. En aquest muntatge, l'humorista posa en escena tots els personatges que l'han acompanyat durant la seva trajectòria. L'espectacle tindrà lloc el 8 de novembre a les set de la tarda.

Joan Manuel Serrat
Joan Manuel Serrat presentarà la recopilació 'Antologia Desordenada', que reuneix 50 cançons escollides per celebrar els seus 50 anys de carrera. Les dues actuacions al Teatre-Auditori formen part d'una gira internacional i tindran lloc a les nou del vespre. L'espectacle no formarà part del format cabaret de la resta d'oferta cultural.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que l'actuació de Serrat és una oportunitat que no es podia deixar escapar.

Xavier Escura

És una oportunitat que no podíem deixar escapar. Estic convençut que serà tot un èxit.


Les entrades per a tots els espectacles excepte els concerts de Serrat es podran comprar a partir del 12 de maig. En el cas de Serrat, les entrades estaran disponibles a partir d'aquest dimarts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.