25 colles de diables incendien Sant Cugat amb un correfoc explosiu


  • Comparteix:

25 colles de diables han omplert de foc Sant Cugat

25 colles de diables han omplert de foc Sant Cugat

Sant Cugat s'ha convertit aquest dissabte en una gran explosió de fum, foc i soroll de la mà de 25 colles de diables d'arreu de Catalunya, que han protagonitzat el Correfoc per celebrar el 25è aniversari dels Diables de Sant Cugat. Les formacions han recorregut els carrers de la ciutat en dues cercaviles que han posat punt final al parc de Ramon Barnils, on ha tingut lloc un intens espectacle conjunt.



Prop d'un miler de diables, set bèsties i diversos quilos de pólvora han encès el centre de Sant Cugat. A les nou del vespre, les formacions han sortit de la plaça de Pep Ventura i han dansat amb les seves figures fins al Pla del Vinyet. Dracs, lleons, mosquits i cigonyes són algunes de les bèsties que s'han pogut veure al llarg de la cercavila, que ha comptat amb colles de diables formades per adults, però també per infants.

El cap de colla dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, ha explicat que aquest correfoc suposa una oportunitat per a la colla, perquè els permetrà participar en 25 cercaviles arreu de Catalunya.

Èric Ricart

És una manera perquè després ens retornin 25 correfocs. Així augmentem el nostre calendari. Som 150 diables, hem de tenir-los entretinguts.


Les formacions visitants han definit aquesta manera de celebrar l'aniversari com una opció 'molt original' perquè acull colles de característiques molt diverses.

Diables visitants

És una manera diferent de celebrar-ho. / Em sembla fantàstic, així compartim la festa amb 25 colles. / Està molt bé poder fer un correfoc en què participin petits i grans.


Després de dues hores de cercavila, les colles han fet parada al parc de Ramon Barnils, on han unit les seves torxes en un espectacle conjunt. El concert de l'Orquestra Moonlight ha posat punt final a la vetllada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.