Sans Travé torna a ser el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya


  • Comparteix:

Travé ha estat cessat com a director general de Patrimoni Cultural.

Travé ha estat cessat com a director general de Patrimoni Cultural.

Josep Mª Sans Travé torna a ser el director de l'Arxiu Nacional de Catalunya després que el nou govern tripartit l'hagi destituït com a director general de Patrimoni Cultural, càrrec que ara ocupa Francesc Tarrats. Després del seu pas per aquesta institució, on ha estat 6 mesos, Sans Travé repren el projecte de l'Arxiu Nacional que va encetar fa 9 anys.

El canvi de color polític a la Generalitat ha motivat canvis en el departament de Cultura que s'han traduït en la sortida de Josep Mª Sans Travé de la Direcció General de Patrimoni Cultural, on va entrar al maig de l'any passat, i el seu retorn a l'ANC. En aquell moment, el sotsdirector de l'Arxiu Nacional de Catalunya, Francesc Balada, va assumir la direcció en funcions de la institució a l'espera que es convoqués un concurs públic per ocupar la plaça de director.

Ara, Sans Travé torna a agafar les regnes de l'Arxiu Nacional de Catalunya, càrrec que ja va assumir el 1995 quan va inaugurar-se el centre arxivístic. Abans, l'historiador havia estat responsable del Servei d'Arxius del Departament de Cultura de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.