Els santcugatencs Emptie i Wazowsky, els últims finalistes del Boca Grossa


Temes relacionats

Insiders i K-Soviet guanyen la tercera eliminatòria del festival Boca Grossa (19/abr/15)

Ghost Trip i Ride For A Fall estaran a la final del festival Boca Grossa (15/mar/15)

Greeners i Les Dents Afilades, primers finalistes del Festival Boca Grossa ( 8/feb/15)


  • Comparteix:

El grup Emptie, en concert al festival / Foto: Emptie

El grup Emptie, en concert al festival / Foto: Emptie

Els grups Emptie i Wazowsky, tots dos amb arrels santcugatenques, han estat els guanyadors de la quarta i última fase eliminatòria del festival Boca Grossa. La darrera semifinal també ha comptat amb el rock dels rubinencs Limite, els terrassencs Chaos Control i el metal santcugatenc de Stain of Madness.

Les formacions santcugatenques Emptie i Wazowsky tanquen la llista dels grups finalistes de la 1a edició del festival Boca Grossa. La Sala Stage Teatre ha acollit el concert, on Emptie s'ha fet amb el premi del públic. El jurat, per la seva banda, ha escollit al grup Wazowsky com a guanyador de la nit. El membre de la organització Manel Barnils ha destacat la veu i la qualitat musical d'aquesta formació de la Floresta, formada per tres membres.

Manel Barnils

Tenen un so, una qualitat musical, una veu greu del cantant i unes melodies que ens han deixat molt sorpresos.


La final del concurs, que proclamarà els tres grups guanyadors del certamen, aplegarà les vuit bandes que han superat les quatre semifinals del festival. Emptie i Wazowsky es batran contra els santcugatencs Greeners, els matadeperencs Les Dents Afilades, la banda santcugatenca Ghost Trip, els terrassencs Ride For A Fall, els Insiders de Sabadell i el conjunt K-Soviet de Terrassa. De cara a la final, Barnils ha explicat que el jurat busca 'que posin el crit al cel'.

Manel Barnils

Ja hem vist a les bandes amb un concert de trenta minuts, els hi demanarem alguna cosa més. Ara volem que ens sorprenguin que posin el crit al cel.


Ara, l'organització del festival està treballant per aconseguir que els dos millors grups de la final puguin pujar a l'escenari d'algun festival de música de Catalunya. A més, els primers classificats podran enregistrar un EP, protagonitzar un concert a la Sala Apolo i gaudir d'hores d'assaig a The Wall Records, uns espais on també podran tocar les bandes que quedin en segona i tercera posició.

A les portes de tancar-se la 1a edició del festival Boca Grossa, els organitzadors es mostren orgullosos de la feina feta. Manel Barnils ha afirmat que el concurs ha servit per dinamitzar la sala Stage Teatre, però alhora ha reconegut que 'el nivell ha estat molt alt'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.