Inici desigual dels tallers de música i dansa inclosos dins l'activitat 'Un gest per la pau'


  • Comparteix:

El taller de percussió àrab ha tingut bona rebuda

El taller de percussió àrab ha tingut bona rebuda

Els tallers de música i dansa inclosos dins la programació d'Un gest per la pau' han tingut una rebuda desigual per part del públic. Les dues primeres sessions per a les escoles s'han hagut de suspendre per manca de participació, mentre que els tallers per a adults de percussió àrab i de dansa grega han despertat força interès.

La manca de planificació i de coordinació amb les escoles ha provocat, segons la presidenta de l'Esbart, que s'hagin hagut d'anul·lar les dues primeres sessions matinals per a centres escolars, que s'havien d'haver celebrat dimarts i dimecres. Les activitats anul·lades són l'audició de músiques del Marroc i la sessió de dansa de Grècia. La presidenta de l'Esbart, Pepa Sala, ha explicat que els centres no han previst correctament les sortides i per això les han hagut de suspendre.

Pepa Sala

Les escoles no han previst les sortides i han hagut de suspendre les activitats.


Malgrat això, les primeres sessions de música i dansa obertes al públic general, que se celebren als vespres al local de l'Esbart Sant Cugat, estan tenint una resposta acceptable pel que fa a la participació. Una desena de persones s'ha inscrit al taller de ritmes i percussions àrabs, que imparteix Mohamed Soulimane. El taller de dansa oriental, a càrrec de Devorah Korek, el de llaüts del Mediterrani, dirigit per Lautaro Rosas, i les sessions de danses gregues, impartides per Elli Kazakou, completen l'oferta d'activitats organitzades per la Fundació Centre de Dansa Catalana i Cultura Popular.

La presidenta de l'Esbart, Pepa Sala, ha subratllat que l'objectiu d'aquests tallers no és només lúdic, sinó que també serveixen fer apropar cultures properes però diferents.

Pepa Sala

L'objectiu dels tallers no és només lúdic, també serveixen per apropar cultures.


L'activitat central del programa 'Un gest per la pau' arribarà aquest dissabte, Dia Internacional de la Dansa, amb tallers oberts organitzats per les diferents escoles de dansa de la ciutat i un espectacle al Teatre Auditori.

'Un gest per la pau' és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament i la Fundació Centre de Dansa Catalana i Cultura Popular, amb la producció de Vesc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.