IT Dansa estrena dues noves coreografies al Teatre Auditori dins el Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

La formació, nascuda l'any 77, està formada per 14 ballarins.

La formació, nascuda l'any 77, està formada per 14 ballarins.

La companyia de dansa de l'Institut del Teatre, IT Dansa, torna aquesta nit al Teatre Auditori i ho fa amb l'estrena de dues coreografies. L'espectacle està format per quatre coreografies que posen en escena quatre llenguatges coreogràfics diferents.

Sota la direcció de Catherine Allard, IT Dansa presentarà a partir de les deu d'aquesta nit un programa amb 4 coreografies, dues de les quals són estrenes. L'objectiu dels ballarins és oferir un variat repertori de dansa contemporània que, segons la pròpia directora, està pensat per captivar tot tipus de públic.

Catherine Allard

És un programa molt accessible pel públic perquè hi ha molta diversitat i els ballarins poden expressar-se amb molta llibertat.


Allard ha afegit també que el muntatge d'aquesta nit es destaca per l'estrena de diferents creacions fetes pels ballarins, ja que un dels seus objectius és ensenyar els joves a estimular els coreògrafs.

Catherine Allard

Estrenem moltes creacions fetes per als propis ballarins, ja que volem que sapiguen estimular els coreògrafs.


Cal destacar que, entre les novetats d'aquesta nit, hi ha una coreografia de Ramon Oller, director de la companyia Metros, resident a Sant Cugat, i que parteix d'una muntatge de músiques hawaianes.

It Dansa va néixer l'any 1997 amb la voluntat d'oferir un espai als joves ballarins que estan cursant els estudis de perfeccionament a l'Institut del Teatre. Des d'aleshores, aquesta jove companyia formada per 18 ballarins, ja ha visitat en diferents ocasions el Teatre Auditori de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.