El doctor Elizalde ofereix avui una conferència de l'Associació Astronòmica


  • Comparteix:

L'AASCV organitza el Cicle de la Llum per celebra l'any Internacional de la Llum

L'AASCV organitza el Cicle de la Llum per celebra l'any Internacional de la Llum

El doctor en Física Emili Elizalde ofereix aquest dijous la conferència 'La llum com a ona i partícula: Albert Einstein i Max Planck'. Elizalde és professor d'investigació del CSIC a l'Institut de Ciències de l'Espai i acaba de ser nomenat crític més valuós per la revista 'Annals of Physics', editada pel Premi Nobel de Física Frank Wilczek. L'acte tindrà lloc a les vuit del vespre al Claustre del Monestir i forma part del Cicle de la Llum 2015 que organitza l'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix.

Amb més de 300 articles publicats, Elizalde és el físic i matemàtic català de més repercussió internacional d'acord amb les dades de l'Institut d'Estudis Catalans. Ha realitzat projectes de recerca post-doctorals a les universitats d'Hamburg, Berlin, Hiroshima, Osaka i Tomsk. Les seves especialitats són les funcions zeta i les seves aplicacions a la física teòrica i la cosmologia.

L'acte és gratuït i l'entrada és oberta a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.