L'última cita del Boca Grossa, al juliol per evitar la final de la Lliga de Campions


  • Comparteix:

Stage Teatre organitza el festival / Foto: Boca Grossa

Stage Teatre organitza el festival / Foto: Boca Grossa

El festival Boca Grossa, que organitzen The Wall Records i la Sala Stage Teatre, se celebrarà el 4 de juliol en lloc del 6 de juny per evitar la coincidència amb la final de la Lliga de Campions. Segons l'organització, amb aquest canvi d'última hora, les bandes podran compatibilitzar les respectives agendes d'actuacions.

Un dels ogranitzadors del festival Boca Grossa, Manel Barnils, ha explicat que quan van plantejar el festival no preveien la classificació del Barça per a la final de la Lliga de Campions i que finalment han optat per ajornar-lo pràcticament un mes.

Manel Barnils

Quan vam començar a organitzar el Boca Grossa no teníem present la final de la Champions, no volem que vingui menys gent als concerts i volem que tothom s'ho pugui combinar.


Emptie i Wazowsky, els santcugatencs Greeners, els matadeperencs Les Dents Afilades, la banda santcugatenca Ghost Trip, els terrassencs Ride For A Fall, els Insiders de Sabadell i el conjunt K-Soviet de Terrassa es disputaran les tres places guanyadores del Boca Grossa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.