L'art de teixir torna a sortir al carrer amb la 2a edició del 'Teixim la ciutat'


  • Comparteix:

La 2a edició del 'Teixim la ciutat' tindrà lloc el dissabte 13 de juny amb una programació de prop de 30 activitats relacionades amb l'art de teixir. Per arribar a un públic més ampli, enguany, la iniciativa incrementa el nombre de tallers, mostres i exposicions repartits entre el carrer de Valldoreix, la plaça de Lluís Millet, el carrer de Villà i la Casa Aymat. Les novetats d'aquesta edició seran el reciclatge i la recuperació de materials aplicats a la creació tèxtil.

'Teixim la ciutat' triplica l'oferta d'activitats de la primera edició, que va néixer el novembre passat. Des de les onze del matí fins a dos quarts de vuit del vespre, l'organització convida tothom a teixir Sant Cugat de colors amb accions participatives al carrer.

El director dels Museus de Sant Cugat, Lluís Campins, creu que 'Teixim la ciutat' és una bona manera de mostrar la vinculació històrica de la ciutat amb l'art tèxtil i el tapís.

Lluís Campins

És una activitat que proposa a la ciutadania experimentar de forma lúdica amb la creativitat tèxtil.


El regidor de Cultura en funcions, Xavier Escura, assegura que la iniciativa s'ha consolidat ràpidament i li augura un gran creixement en els propers anys.

Xavier Escura

Pensem que 'Teixim la ciutat' té un recorregut molt llarg. Arribarà lluny.


L'epicentre de la iniciativa serà el Museu del Tapís de Sant Cugat, situat a la Casa Aymat, al carrer de Villà. L'equipament, que vol donar-se a conèixer a la ciutadania, oferirà tallers, visites guiades i la possibilitat de visitar l'exposició itinerant 'Too web or not too web, trop de toile ou pas', inclosa en la 10a Triennal Internacional de Mini-tèxtil i organitzada pel museu Jean-Lurçat d'Angers, a França.

'Teixim la ciutat' coincideix amb el Dia Mundial de Teixir en Públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.