'El Crèdit' despatxa la temporada teatral al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Jordi Boix i Jordi Boixaderas han fet riure de valent els espectadors santcugatencs

Jordi Boix i Jordi Boixaderas han fet riure de valent els espectadors santcugatencs

L'obra de teatre 'El Crèdit', amb Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, ha arribat aquest dissabte al Teatre-Auditori per fer riure els espectadors. La comèdia, centrada en un client que demana a la desesperada un crèdit a una oficina bancària de 'La Caixa', té el sistema financer actual de rerefons i mostra dos personatges que tenen molt més en comú del que creuen.



L'Antonio Vicens, el personatge que interpreta Jordi Boixaderas, és un home insolvent que necessita que el banc li doni un crèdit però el Gregori, el director del banc que encarna Jordi Bosch, no està disposat a donar-li perquè no pot aportar cap aval. Davant d'aquesta situació el client corcó contraataca per aconseguir els seus objectius i ho fa d'una manera poc habitual que deixa l'impecable director bancari descol·locat.

Els actors del muntatge, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch, han explicat a Cugat.cat que els dos personatges tenen molt més en comú del que creuen.

Jordi Boixaderas

Tota l'estona parlem de solidaritat humana amb dues persones que tenen més problemes del que reconeixen en un principi.


L'obra parla de l'economia i la crisi però també de la fragilitat humana i les relacions de parella. Tot i que 'El Crèdit' fa moltes analogies al sistema financer i bancari, segons els protagonistes de l'obra aquest mateix text es podria haver escrit fa molts anys.

Jordi Bosch

El Jordi Galceran va escriure aquest text fa gairebe cinc anys. Es podria haver escrit a Holanda al segle XV i canviaren només els detalls.


La de Sant Cugat ha estat la funció 435 d'una obra que s'ha pogut veure en tres sessions diferents al Teatre-Auditori. 'El Crèdit' es va estrenar fa dos anys a La Villarroel de Barcelona i ara seguirà en gira fins a mitjans de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.