El Cafè Auditori acull la presentació de la fusió literària de Calders i Alexandre


  • Comparteix:

Una de les representacions que s'ha fet de l'obra

Una de les representacions que s'ha fet de l'obra

El llibre 'Taula rodona' de Pere Calders i 'La joia de ser catalans' de Víctor Alexandre es presenta aquest dimarts, a dos quarts de vuit del vespre, en una versió teatralitzada a càrrec d'Espiral i diverses ponències, al Cafè Auditori. 'Taula rodona' és una obra inacabada de Pere Calders i 'La joia de ser catalans' és la continuació del text de la mà de Víctor Alexandre.

Són dues obres teatrals que es fusionen internament en una sola que ja ha estat representada en diverses ocasions per diferents teatres de Catalunya a càrrec de la companyia valldoreixenca Grup de Teatre Espiral.

L'acte d'aquest dimarts serà presentat pel periodista Josep Maria Vallès i tindrà com a ponents, el director de Voliana Edicions, Jordi Solé i Camardons; el vicepresident d'Òmnium Sabadell i autor del pròleg, David Vila i Ros, una de les filles de Pere Calders, Tessa Calders; l'autor, Víctor Alexandre, i l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa.

Després de les intervencions, el Grup de Teatre Espiral, sota la direcció de Trini Escrihuela, representarà alguns fragments de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.