El Teatre-Auditori tanca la programació estable amb 57.122 espectadors


  • Comparteix:

Noa, un dels espectacles de la present temporada

Noa, un dels espectacles de la present temporada

El Teatre-Auditori ha tancat la programació estable 2014-2015 amb 57.122 espectadors, gairebé 6.000 més que a l'anterior gràcies a l'increment en el nombre de funcions i la varietat d'espectacles. En xifres totals, 81.532 espectadors han passat per l'equipament municipal aquesta darrera temporada, gràcies als seguidors de la programació 'Anem al teatre'. El Teatre-Auditori manté així una ocupació mitjana del 80%.

L'obra 'El Crèdit' ha estat l'encarregada de tancar l'última programació del Teatre-Auditori, diumenge passat. Així s'ha posat punt final a la seva programació estable que l'equipament municipal ha tancat amb 57.122 espectadors i per on han passat noms com Noa, Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, Emma Vilarasau, Miguel Poveda, Love of Lesbian i l'estada del Circ Raluy.

Per al director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, les xifres demostren que l'equipament manté el bon ritme gràcies a l'increment en les funcions i haver aconseguit atreure més públic amb una proposta variada.

Pep Tugues

Estem aconseguint arribar a més públic, és a dir, consolidem el públic que habitualment té el Teatre-Auditproi com a punt de referència per consumir cultura i, sobretot, arribem a nou públic, sobretot jove.


La temporada 2014-2015 ha vingut amb novetats com l'estrena de 'Sala escenari', un cicle de petit format que es desenvolupa al mateix escenari de l'equipament amb aforament per a 224 espectadors.

També ha tingut cabuda el programa 'Apropa cultura', en què entitats que treballen amb col·lectius amb risc d'exclusió social han gaudit d'una vintena d'espectacles de la programació d'aquest primer trimestre de l'any.

Una altra iniciativa, que ha recollit 24.410 espectadors, ha estat 'Anem al teatre', que ofereix als centres educatius de la ciutat la possibilitat de gaudir d'espectacles dins el Pla de Dinamització Educativa (PDE).

La propera temporada, el cantautor Joan Manuel Serrat presentarà l'àlbum 'Antologia Desordenada' en dos concerts al Teatre-Auditori, l'11 i el 12 de setembre. L'equipament municipal també acollirà l'espectacle 'The Hole 1' i les actuacions de Carlos Latre, Vanesa Martín i Obeses amb la Banda Municipal de Barcelona. La presentació d'aquesta nova temporada tindrà lloc el 7 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.